Tuesday, April 2, 2013

ogrlica od cilibara

 Zaštita od negativnog energetskog delovanja okoline i ljudi, energetskih napada 

(od najprimitivnijih oblika magije baziranih na 4 osnovna elementa, preko energetskog vampirizma,  ciljanih psihotroničnih napada do MK i HARP globalnih dejstava)


Veliki deo javnosti u Beogradu bio je krajnje iznenađen kada je u javnost procurila informacija o omiljenoj zabavi tzv. beogradskih dama. Ali da nije reč o izmišljotini potvrdilo je  ubrzo zatim i nekoliko prestoničkih listova.

Dokone "gospođice i gospođe" vole da navrate do Homolja gde kod lokalnih vračara plaćaju bacanje crne magije na nekoga ko ih je iznervirao, ko im smeta ili na koga su ljubomorne.

Sigurna zaštita od sveprisutnog zla koje se u Beogradu oseća u vazduhu kao jeziva  loša energija koja prosto zrači iz izobličenih ljudi koji to više i nisu je privezak od ćilibara sa zarobljenim insektom.

Pre svega srebro, a zatim aura (DNK) insekta u ćilibaru koji menja vašu auru u smislu da ne može biti prepoznata kao meta, zaustavlja lošu energiju na dalekoj periferiji vašeg opšteg energetskog polja ne pogađajući vašu ličnu energetsku opnu.

Simptomi posednutosti ili dejstava demona mogu imitirati sva poznata medicinska stanja!

Najčešće su meta vitalni dinamizmi, seksulani  i poremećaji  ishrane, alkoholizam i ostale bolesti zavisnosti, organska oboljenja usled pada imuniteta od prehlada do raka. 

Ograničenu količinu ovih privezaka možete naručiti na 

063 719 26 47  po ceni od 7.800 i 12.000 dinara u zavisnosti od veličine.

Ovaj primerak košta 12.000 dinara

No comments: